Tanker om Hagen

Kunstnernes hage ser fin ut nå – og hvis det går bra vil den utvikle seg til å bli enda frodigere og blomstrende i løpet av august. Det er mange som stopper, leser, fotograferer, TENKER og REFLEKTERER. Grønn Omsorg-gruppen min var med i går og de hadde tydelig glede av å være med å stelle og plukke på plantene. Blomsterertegjerdet fungerer bra, og jeg håper at det vil bli en drøm av blomstererter der etterhvert. De kraftige gjerdestolpene i hjørnene har begyndt å spire, – dette synes jeg er et veldig vakkert bilde på at vi ikke har full kontroll over naturen. Vi arbeider med levende materiale og livet overrasker alltid. Jeg hadde jo bedt om stokker som var tørre – uten liv – men så er det altså liv i dem allikevel! Visuelt tar det seg veldig godt ut og skaper et tredimensjonalt rom i hagen med de grønne buskene oppe i luften.
Kunstnernes hus, med sin strenge form, blir også mykere og vakrere med den frodige hagen.
All ære til Katja sin store innsats for å få dette til på kort varsel, hun har hatt en bratt læringskurve! Vedlikeholdskjemaet fungerer veldig bra.
Det er et potensiale for frøinnhøsting i hagen – som blir et fint innslag på frøkurs i oktober. (kornblomster, ringblomster, sukkererter, blomkarse mm)
Vi må få tatt analyseprøver av utvalgte planter i løpet av august, for å kunne svare på spørsmål om forurensinger fra bil og by.

Beste hilsen fra Marianne Leisner

Reklamer

2 responses to “Tanker om Hagen

  1. Deres hage er så nydelig! Jeg var der i dag og jeg synes deres hage er et av de vakreste stedene i Oslo for øyeblikket. Den er så mangfoldig og utrolig godt stelt. Kommer veldig snart tilbake.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s